Cannes Yachting Festival 6-11.9.2022

Taas on aika varata kalenteriin kauden upein veneilytapahtuma, jossa kansainvälinen ilmapiiri hakee vertaistaan. Azimut Yachts esittelee viimeisimmät uutuusmallit. Mikäli haluat varata pääsyn Azimut osastolle tutustumaan eri malleihin, ota yhteyttä ja sovitaan henkilökohtaisen vierailu / esittely. Lisätiedot: info@creamarine.eu


Cannes Yachting Festival 7-12.9.

Kauden merkittävin kansainvälinen venetapahtuma. Azimut Yachts esittelee yhteensä 18 venemallia joista peräti 7 ensiesittelynsä saavaa mallia. Lisätiedot: info@creamarine.eu


Uudet Italialaiset Azimut Yachts:t nyt meiltä.

Meillä on ilo ja ylpeys ilmoittaa uudesta yhteistyöstä maailman suurimman huviveneiden valmistajan Azimut-Benetti Group:n edustajana Suomessa.

Avaamme kevään aikana uuden sivuston ja tiedotamme asiasta lähiaikoina lisää. Siihen asti voit tutustua uusiin Azimut Yachts mallistoon osoitteessa azimutyachts.com

Keväällä toimitamme ensimmäisen uuden Azimut 45 Atlantis uudelle omistajalleen.

Tuontiveneiden kysyntä kovassa kasvussa tulevaan kauteen,...

Tuontiveneiden kysyntä tulevalle kaudelle näyttää aiempaa vilkkaampaa kasvua.

Kotimaan markkina ja tarjonta yli 35 jalkaisten veneiden tarjonnassa on hyvin rajallinen ja ostajan voi usein olla vaikeaa löytää haluamaansa venettä varsinkin, jos ostokriteerit ovat tarkat. Tällöin tuontiveneen hankinta on varteenotettava vaihtoehto ja joskus jopa ainoa vaihtoehto sopivan veneen hakkimiseen.

Ulkomailla tarjontaa on aivan eri tavalla. Ole meihin yhteydessä ja kerro minkälaista venettä olet hakemassa. Me etsimme ja toimitamme sinulle toiveitasi vastaavan veneen.

Koronan aiheuttamat haasteet kauteen 2020

Koronaviruksen aiheuttamat rajoitteet tuovat omat haasteensa toki myös venekauppaan. Rahti liikkuu kuitenkin lähes normaaliin tapaan.

Kauttamme toimitettavat tuontiveneet tulevat luotetuilta yhteistyö-kumppaneiltamme. Ennen kaupantekoa saat kustakin veneestä tarkan dokumentaation kunto-raportteineen.

Jos olet kiinnostunut tuontiveneestä, ole yhteydessä. Etsitään yhdessä unelmiesi vene.

Pidetään huolta ja toimitaan kaikki vastuullisesti paremman huomiseen eteen!

Cannes Yachting Festival 10-15.9.2019

Poimintoja Cannesin messuilta:

Okean 55 Sport

Huikean näköinen Okean 55 Sport mörkövene. Avotilan laidat laajenevat luoden tilaa vaikka juhannustansseille.


Comitti 27

Kuvankaunis Comitti 27 raikkaalla vaalean sinisellä retrovärityksellä. Todella laadukas DC perinteikkäältä Italialaiselta valmistajalta.

Sirena 88 RPH

Kokoluokkansa mielenkiintoisimpia uutuuksia, jonka vaikuttava ulkonäkö ei jätä kylmäksi. Tiloiltaan kilpailee kokoluokkaa isompien kanssa. Lisätiedot: sales@creamarine.eu

CANNES YACHTING FESTIVAL 10-15.9.2019

Tule nauttimaan kansainvälisestä tunnelmasta Cannesin Yachting Festivaaleille. Cranchi esittelee useimmat mallit joihin pääset tutustumaan helpoiten sopimalla etukäteen henkilökohtaisen esittelyn.