Löydä uusi veneesi meiltä!YRITYS

Henkilöstömme omaa vankan yli 20 vuoden alan kokemuksen. Toimintamme painottuu veneiden myyntiin ja välitykseen ja olemme erikoistuneet tuontiveneiden välitystoimintaan. Yhteistyöverkostomme ulottuu Skandinaviasta välimerelle sekä Iso-Britanniaan. Ammattitaitomme perustuu intohimoon veneilyyn ja pitkäaikaiseen alan kokemukseen sekä kattavaan yhteistyöverkostoon luotettavien alan toimijoiden kanssa.

VÄLITYSTOIMINTA

Olemme keskittyneet moottoriveneiden myyntiin ja välitykseen kaikissa kokoluokissa. Välitysveneet pääasiassa +10 m kokoluokasta ylöspäin.

Ennen varsinaista kaupantekoa tarkistamme kaikki kauttamme välitettävät veneet ja tarvittaessa käytämme ammattitarkistajaa, jotka mittaaavat tarvittaessa mm myytävän veneen runkokosteuden.

Järjestämme kuljetuksen ja huolintaan liittyvät toimenpiteet avaimet käteen periaatteella, jotta kaupantekoon liittyvät käytännöntoimet olisi asiakkaillemme mahdollisimman mutkatonta ja turvallista.

Toimintamme vahvuutena on kartoittaa ja ymmärtää asiakkaidemme tarpeet ja tuottaa toivottu lopputulos asiakkaan ehdoilla.

OSTAMASSA

Tutustu kattavaan valikoimaamme. Mikäli löysit sinua kiinnostavan kohteen ole meihin yhteydessä ja sovi näyttö / koeajo. Mikäli et löydä mielestä venettä tämän hetken listauksista, ole meihin yhteydessä ja kerro minkälaista venettä olet hakemassa.


MYYMÄSSÄ

Veneen myynti on yleisesti aikaa vievää ja siihen liittyy omat haasteensa. Palvelemme sinua mielellämme myyntiin liittyvissä asioissa. Saat kauttamme tehokkaan ja asiantuntevan palvelun, joka edesauttaa ja nopeuttaa veneesi myyntiä.

Palveluumme liittyy myös tuottaa asiakkaillemme joustavat rahoituspalvelut, joka on yleensä sujuvan kaupanteon edellytys.


Tarjoamme vaihto- ja rahoitusmahdollisuuden useimpiin kauttamme tarjolla oleviin veneisiin. Mikäli et löydä mieleistä vaihtoehtoa tarjonnastamme on meillä lisäksi laaja listaus eri kokoluokissa olevia välitysveneitä heti tarjottavana.

Ole meihin meihin yhteyttä ja kerro minkälaista venettä olet hakemassa, niin pyrimme löytämään hakukriteereistäsi vastaavan veneen.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ


Lähetä meille sähköpostia

info@creamarine.eu


Soita meille

+358 50 308 1188