Tehokasta välitystoimintaa asiakkaan ehdoilla

Olemme keskittyneet moottoriveneiden myyntiin ja välitykseen.

Myynti- ja myyntiveneet kaikissa kokoluokissa. Välitysveneet pääasiassa +10 m >

Välitysveneen kohdalla on tärkeää kartoittaa asiakkaan tarpeet mahdollisimman tarkasti, jonka pohjalta etsimme sopivimmat vaihtoehdot. Oikean kohteen löytyessä hoidamme kaikki ostoprosessiin liittyvät toimenpiteet aina luovutukseen asti avaimet käteen periaatteella, jotta kaupantekoon liittyvät käytännöntoimet olisi asiakkaillemme mahdollisimman turvallista ja mutkatonta.

Ennen varsinaista kaupantekoa tarkistamme kaikki kauttamme välitettävät veneet. Tarvittaessa käytämme ammattitarkistajaa, jotka mittaaavat tarvittaessa mm runkokosteuden.

Kaupan oheen tarjoamme kaikki veneen ylläpitoon tarvittavat palvelut kuten: Huolto, Telakointi sekä muut veneiden ylläpitoon liittyvät palvelut.

OSTAMASSA?

Yhteistyökumppaneidemme kautta meillä on laaja tarjonta moottoriveneitä eri koko- ja hintaluokissa. Ensisijaisen tärkeää on tietää hankittavan veneen huoltohistoria ja tekninen sekä kosmeettinen kunto.

Saat meiltä rajoitetun takuun myös käytettyyn veneeseen.

Toimintamme vahvuutena on pitkä alan kokemus ja osaaminen. Toimimme asiakkaidemme ehdoilla ja pyrimme kartoittamaan heidän käyttötarpeet ja sen myötä tuottaa toivottu lopputulos.

MYYMÄSSÄ?

Palvelemme sinua mielellämme myös veneesi myyntiin liittyvissä asioissa. Saat kauttamme tehokkaan ja asiantuntevan palvelun sekä laajan asiakaskannan, joka edesauttaa ja nopeuttaa veneesi myyntiä.

Ostava asiakas saa meidän kautta joustavat rahoitus-palvelut, joka on yleensä sujuvan kaupanteon edellytys.

Otamme tapauskohtaisesti nykyisen veneesi vaihdossa, jolloin vaihtoveneen jatkomyynti ja siitä aiheutuvat kulut jäävät meidän huoleksi.

SUPERYACHT VÄLITYS

Toimimme yhteistyössä alan merkittävimpien yritysten kanssa. Saat kauttamme asiantuntevan palvelun ja suoran linkin laajaan tarjontaan.

Hankintaprosessissa meidän rooli on toimia konsulttina. Lähtötilanteessa kartoitamme tarkasti asiakkaan käyttötarpeet sekä toivomukset ja niiden pohjalta etsimme parhaiten soveltuvat vaihtoehdot. Neuvottelemme ja ja sovimme kaikki hankinprosessiin liittyvät asiat aina luovutukseen asti.

Käyttämällä asiantuntevaa palveluamme voit säästää merkittäviä summia rahaa ja aikaa sekä varmistaa sen, että lopputulos on paras mahdollinen.

Ota yhteyttä myyntiin @