Tehokasta välitystoimintaa asiakkaan ehdoilla

Olemme keskittyneet moottoriveneiden myyntiin ja välitykseen kaikissa kokoluokissa. Välitysveneet pääasiassa +10 m > Superyacht kokoluokkaan asti.

Ennen varsinaista kaupantekoa tarkistamme kaikki kauttamme välitettävät veneet ja tarvittaessa käytämme ammattitarkistajaa, jotka mittaaavat tarvittaessa mm runkokosteuden.

Järjestämme myös kuljetuksen ja huolintaan liittyvät toimenpiteet avaimet käteen periaatteella, jotta kaupantekoon liittyvät käytännöntoimet olisi asiakkaillemme mahdollisimman turvallista ja mutkatonta.

OSTAMASSA

Yhteistyökumppaneidemme kautta meillä on laaja tarjonta moottoriveneitä eri koko- ja hintaluokissa. Ensisijaisen tärkeää on tietää hankittavan veneen huoltohistoria ja tekninen sekä kosmeettinen kunto.

Saat meiltä rajoitetun takuun myös käytettyyn veneeseen.

Toimintamme vahvuutena on pitkä alan kokemus ja osaaminen. Toimimme asiakkaidemme ehdoilla ja pyrimme kartoittamaan heidän käyttötarpeet ja sen myötä tuottaa toivottu lopputulos. Emme lupaa liikoja - vain sen, minkä toteutamme.

MYYMÄSSÄ

Palvelemme sinua mielellämme myös veneesi myyntiin liittyvissä asioissa. Saat kauttamme tehokkaan ja asiantuntevan palvelun sekä laajan asiakaskannan, joka edesauttaa ja nopeuttaa veneesi myyntiä.

Ostava asiakas saa meidän kautta joustavat rahoitus-palvelut, joka on yleensä sujuvan kaupanteon edellytys.

Otamme tapauskohtaisesti myös vaihtoveneen vaihdossa, jolloin myyjänä saat veneesi suoraan rahaksi ja vaihtovene jää meidän huoleksi.